50 дистанційних стажувань для студентів

Шановні колеги!

Раді повідомити, що в рамках ініціативи Twinning наш партнер Virtual Internships пропонує 50 спонсорованих дистанційних стажувань для студентів із університетів-учасників.

Скориставшись цією можливістю, студенти СНУ ім. В. Даля матимуть шанс пройти стажування в міжнародних компаніях, отримати професійний досвід і навички, необхідні для процвітання у глобальній економіці, а також взяти участь у проєктах, спрямованих на післявоєнну відбудову України. Ця цільова програма у співпраці з Virtual Internships навчить учасників долати складні виклики, покращить їхні перспективи працевлаштування. Для детального ознайомленні із програмою та її умовами, будь ласка, перегляньте презентацію.

  • Цільова аудиторія: студенти, які бажають пройти стажування в міжнародній компанії, щоб отримати відповідні навички й досвід, необхідні для підвищення своєї конкурентоспроможності на сучасному ринку праці України.
  • Доступні сфери для початку кар’єри: ​​стажисти будуть зараховані до міжнародних компаній у таких галузях, як бізнес, комп’ютерні науки, мода й дизайн, людські ресурси та маркетинг.
  • Тривалість: стажування починається в понеділок, 7 квітня, і закінчується в п’ятницю, 27 червня 2025 року (12 тижнів/10 годин на тиждень).

Процес подачі заявки

Процес подачі заявок триватиме з понеділка, 6 січня, до неділі, 2 лютого 2025 року (4 тижні). Усім зацікавленим студентам із університетів-учасників буде запропоновано подати заявку за допомогою посилання на спеціальну платформу для подачі заявок, яке буде надіслано університетам у понеділок, 23 грудня 2024 року.

Кандидати повинні будуть заповнити коротку заявку, створити онлайн-профіль і записати три коротких відео.

Процес розміщення

Процес розміщення розпочнеться в понеділок, 17 лютого, і всі стажисти будуть розміщені до понеділка, 31 березня. Стажистів буде підібрано для приймаючих компаній на основі обраної ними сфери кар’єри й навичок, які вони прагнуть розвинути, як зазначено в їхній заявці. Стажисти пройдуть онлайн-співбесіди із приймаючими компаніями. Якщо співбесіда пройде успішно і приймаюча компанія та стажист бажають працювати разом, стажист повинен прийняти пропозицію й отримати затверджений VI План проєкту розміщення. Якщо співбесіда буде невдалою, стажист повторно візьме участь у процесі розміщення.

VI Інформаційна сесія

Virtual Internships проведе інформаційну сесію у вівторок, 5 листопада 2024 року, о 15:00 EET для всіх бажаючих університетів і студентів. Під час цієї сесії ви дізнаєтеся більше про компанію, вимоги до участі у програмі для студентів, процес подачі заявки та критерії відбору, а також зможете поставити свої запитання. Сесія буде записана й розіслана університетам.

Просимо проінформувати всіх зацікавлених осіб і активно долучитися до проєкту.

У разі необхідності звертайтеся до відділу міжнародних проєктів і програм a.sheverdina@snu.edu.ua.