Далівський трудовий десант діє

Далівський трудовий десант діє

Близько сотні далівців, співробітників і студентів, єдиною командою у позанавчальний час працюють в тилу, роблять все, що взмозі, заради загальноукраїнської мети – Перемоги. Цього разу вони займалися пакуванням та відправкою продуктових наборів для населення постраждалих регіонів.

Звісно, студенти під час війни боронять свій фронт й мають безперешкодно продовжувати здобувати знання в обраній галузі. Адже після перемоги України саме молоді доведеться відбудовувати рідну країну. Усвідомлення цього, непохитна віра в перемогу, дає сили і наснаги і студентам, і викладачам продовжувати навчальний процес, долаючи випробування, допомагаючи одне одному.

Але під час війни у нас, усіх громадян України, є й загальний, дуже важливий фронт, на якому роль кожного – дуже важлива складова.

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля пишається згуртованістю колективу і тією підтримкою, якою кожен з нас ділиться із постраждалими внаслідок війни і тими, хто наразі її потребує. Біда зробила нас сильнішими і згуртованішими.