Вчимося працювати в команді

У СНУ ім. В. Даля відбувся третій тренінг з розвитку soft skills, спрямований на розвиток навичок студентів з командної роботи, підготовлений керівником Центру розвитку Soft skills університету Наталією Ткаченко за участю викладачів кафедри публічного управління, менеджменту та маркетингу професорки Олени Хандій і професора Євгена Овчаренка.

Вчимося працювати в команді

У заході взяли участь студенти різних факультетів, які вже склали  команду постійних зацікавлених у розвитку власних надпрофесійних навичок учасників тренінгів, що проводить Центр.

Вчимося працювати в команді

На тренінгу студенти виконали вправи для набуття навичок командоутворення та командної роботи, під час яких мали можливість краще пізнати одне одного, працювати у команді та відчути на собі позитивні сторони командної підтримки, сумісних можливостей щодо вирішення поставлених завдань та зрозуміти, що в команді працює принцип синергії, який надає можливості для забезпечення більш продуктивної роботи гуртом. До того ж під час заходу студенти мали можливість прокачати свої комунікативні, аналітичні здібності та навички з прийняття рішень. Підсумком тренінгу та закріпленням вивченого під час минулих занять стало складання студентами кросворду з використанням пазлів.

Вчимося працювати в команді

Загалом на тренінгах Центру розвитку SOFT SKILLS використовуються ігрові технології та інтерактивні методи навчання, які дозволяють розвивати м’які навички студентів.