Зустріч з письменницею

Зустріч з письменницею

Студенти та викладачі СНУ ім. В. Даля зустрілися з письменницею, поетесою, перекладачкою, журналісткою Мілою Іванцовою.

Упродовж заходу авторка радо відповідала на запитання гостей, зробивши особливий акцент на розповіді про цікаві факти своєї біографії, творче становлення, процес написання творів, джерела натхнення. Така схема проведення творчої зустрічі була запропонована нею особисто. Зокрема вона дала декілька добрих практичних порад для людей, що відчувають у собі сили стати на письменницьку стежину. А також підкреслила свою надзвичайну увагу до сучасної української літератури, подій сьогодення.

Зустріч з письменницею

Такі зустрічі, як зазначила письменниця, є надзвичайно важливими для відчуття зворотнього зв’язку з читачами, що також впливає на подальшу творчість у майбутньому.

Міла Іванцова – авторка оповідань, повістей, статей та віршів, опублікованих в літературних журналах України, Росії, Естонії, Німеччини, Ізраїлю та Нової Зеландії, а також романів, які було видано українською та російською мовами. Володарка 3-ї премії конкурсу «Коронація слова» у 2012 році в номінації «Романи» (за твір «Гра в паралельне читання») останні роки займається професійною літературною діяльністю.

Зустріч з письменницею

У лютому 2013 року Міла Іванцова за рейтингом журналу «Фокус» посіла четверте місце серед 30 найуспішніших письменників України, а також є організаторкою всеукраїнського соціального благодійного проекту «100 книжок для сільської бібліотеки», метою якого є наповнення сільських бібліотек сучасною українською та зарубіжною літературою.