Марафон психологічної підтримки українців триває

Марафон психологічної підтримки українців триває

Студенти Факультету гуманітарних та соціальних наук продовжують зустрічі в групах психологічної підтримки  для подальшого проведення відповідних тренінгів для студентської спільноти. 

Війна та стрес – це фактично синоніми. Не кожен здатен впоратися з ним самостійно і не кожен може розказати про свій стан близьким або друзям. Саме тому в рамках марафону Career Hub #ВсеБудеУкраїна продовжуються  зайняття в групах психологічної підтримки для українців різного віку  з кваліфікованими фахівчинями з ментального здоров’я  Анастасією Голотенко та Анастасією Глазковою. 

“Досвід переживання війни  зачіпає кожного з нас, навіть якщо ми готувалися заздалегідь, зібрали тривожну валізку і мали покроковий план дій. Війна – це завжди про повну зміну реальності, про розуміння того, що “так як було – більше не працює”,- говорять фахівчині. 

Марафон психологічної підтримки українців триває

Учасники групи зазначали, що участь у зустрічах допомагає їм не почуватися самотньо: вони знайшли відповіді на запитання, які турбували найбільше, знайшли спокій та гармонію, мали можливість почути думки різних людей і без засудження висловити власну думку, отримали підтримку.  

У таких групах є необхідність, адже емоційна стабільність, стресостійкість та оптимізм українців є важливими складовими  спільної перемоги.   

Марафон психологічної підтримки українців триває

Якщо участь у групах залишається актуальною для вас, запрошуємо доєднатися до нового циклу зустрічей, які відбуватимуться на регулярній основі щосереди о 18:30 (за київським часом) в онлайн форматі із використанням платформи Zoom.  

Участь є безкоштовною. Для участі обов’язково потрібно пройти реєстрацію за посиланнямhttps://forms.gle/9XqvmBMh7woSBenG6  Після реєстрації ви отримаєте посилання на доєднання до Zoom-зустрічі.  Більше інформації про групу підтримки отримайте за посиланням.