Відбулося  планове  засідання Вченої ради

Відбулося  планове  засідання Вченої ради

Планове засідання Вченої ради університету відбулося під головуванням голови Вченої ради, ректорки університету, проф. Ольги Поркуян.        

З першого питання Порядку денного виступив перший проректор, проф. Дмитро Марченко. Доповідач звітував про підсумки вступної кампанії, охарактеризував її особливості та окреслив завдання щодо організації наступної вступної кампанії з урахуванням нинішньої ситуації в країні.

Відзначено, що в університеті було забезпечено належну роз’яснювальну та консультаційну роботу серед абітурієнтів та громадськості через засоби масової інформації та соціальні мережі як протягом року, так і безпосередньо під час подання вступниками заяв та документів.

За підсумками вступної кампанії 2022 року на навчання до університету було зараховано за програмами підготовки бакалаврів – 710 осіб (у 2021 році – 669 осіб) та за освітньо-професійними програмами підготовки магістрів – 829 осіб (у 2021 році – 352 особи). Загалом було зараховано 1623 особи (у 2021 році – 1204 особи).

В обговоренні доповіді взяли участь: ректорка університету проф. Ольга Поркуян, проректор з наукової роботи, проф. Олексій Целіщев,  заступник секретаря Приймальної комісії, доц. Євген Мазнєв. Від комісії з підготовки проєкту рішення Вченої ради виступив декан факультету інформаційних технологій та електроніки, доц. Сергій Митрохін.

Також голова Вченої ради, ректорка університету, проф. Ольга Поркуян надала інформацію щодо нової локації університету у м. Київ та перспектив подальшої організації діяльності університету.