Вебінар з техніки пошуку роботи

Центр розвитку кар’єри та підтримки підприємництва в співпраці з Луганським обласним Центром зайнятості та її представницею Тетяною Аксаковою, провідною фахівчинею з профорієнтації відділу сприяння зайнятості управління реалізації політики зайнятості провели вебінар циклу спільних університетських кураторських годин.

Вебінар було присвячено техніці пошуку роботи, а саме підготовці резюме, супровідного листа та написанню мотиваційного листа.

Вебінар з техніки пошуку роботи

Підготовка резюме та переконливого супровідного листа є важливими кроками в процесі пошуку роботи.

Добре складене та оформлене резюме може допомогти шукачам роботи виділитися серед інших претендентів і збільшити шанси на співбесіду. Важливо включити до резюме ключові слова та фрази, які відповідають потребам працедавців.

Супровідний лист також є важливим інструментом, який може підкреслити навички та кваліфікацію шукача роботи та надати короткий огляд його інтересу до посади.

Вебінар з техніки пошуку роботи

У свою чергу, якісно підготовлений мотиваційний лист допоможе продемонструвати зацікавленість у відповідній посаді чи спеціальності, а також пояснити, чому саме ви є найкращим кандидатом на цю посаду.

Загалом відвідування подібних вебінарів може стати чудовою нагодою для тих, хто шукає роботу, вступає до закладів вищої освіти та хоче опанувати цінні навички та стратегії орієнтування на ринку праці та кар’єрного зростання.