Створенню стартапів навчаємося в Грузії

Студентка кафедри хімічної інженерії та екології Анастасія Сєдих успішно пройшла однорічну програму SAFE HAVEN у Грузії за допомогою Проєкту USAID «Економічна підтримка України» і як результат навчання запропонувала ідею створення екологічної упаковки.

Програма передбачала для 12 студенток з України участь у Літній акселераційній програмі та Програмі лідерства та підприємництва в містах Тбілісі і Батумі, а також курс навчання в Кавказькому університеті міста Тбілісі протягом 2022–2023 навчального року. 

У межах Літньої акселераційної програми учасниці працювали над своїми ідеями у Тбілісі під наставництвом місцевих підприємців та підприємців із Силіконової долини.

Програма лідерства і підприємництва, що проходила в Батумі за участю 125 студентів із Грузії, України та інших країн, дала змогу учасницям удосконалити свої підприємницькі та лідерські навички, поспілкуватися з кращими фахівцями Кремнієвої долини, встановити глобальні зв’язки та познайомитися з молодими підприємцями світу.

Запропонована Анастасією ідея створення екологічної упаковки для кисломолочної продукції (Еco&Рackage) отримала високу оцінку учасників й організаторів програми.