Навчання з підготовки наступного покоління до епохи ШІ

Завідувач кафедри міжнародної економіки і туризму професор Юрій Д’яченко взяв участь в установчій сесії ради “Майбутнє навичок в епоху штучного інтелекту” в Берклі (Каліфорнія, США).

Центр бізнес-аналітики Фішера в Школі бізнесу Хаас (Університет Каліфорнії в Берклі) об’єднав зусилля з Коледжем комп’ютерних та соціальних наук й Дослідницьким центром Еймса НАСА, щоб обговорити вилив штучного інтелекту на навички, освіту, роботу, технології та етику.

Навчання з підготовки наступного покоління до епохи ШІ

Фредерік Верле, заступник декана з академічних питань Berkeley Extension, розповів про бачення щодо кампусу, навчальних програм, інструкторів і наставників майбутнього, щоб підготувати наступне покоління до епохи ШІ.

Парк Сінчайсрі, доцент кафедри операцій та управління ІТ, Школа бізнесу Хаас, зробив доповідь про інструменти ШІ для покращення прийняття рішень людиною в складних середовищах й адаптації до мінливих робочих парадигм.

За підсумками сесії буде встановлено напрямки наступних досліджень, проєктів і заходів, які рада проводитиме в глобальному масштабі.