Вивчення досвіду молодіжної громадської діяльності

Представниця Громадської організації «ЙОДА» Анастасія Каліманська поділилася досвідом молодіжної громадської діяльності зі студентами, відвідавши заняття з вивчення курсу «Демократія: від теорії до практики» з використанням проєктних технологій навчання.

Заняття зі студентами Факультету економіки і управління провела доцентка кафедри публічного управління, менеджменту та маркетингу Наталія Ткаченко. Для вивчення досвіду молодіжної громадської діяльності до заняття доєдналася і куратор групи менеджерів, доцентка, Ольга Чорна.

Вивчення досвіду молодіжної громадської діяльності

Під час зустрічі студенти ознайомилися з презентацією #dem_fam, узнали про історію створення ГО «ЙОДА», актуальні проєкти, над якими працює ГО «ЙОДА», можливості для студентів, які з’являються під час та після завершення курсу, і отримали відповіді на запитання щодо роботи ГО, ролі молоді в ГО та її внеску в демократичні процеси, а також про підготовку студентського проєкту, який є частиною вивчення курсу.

Вивчення досвіду молодіжної громадської діяльності

Студенти мають можливість доєднатися до спільноти #dem_fam, яка об’єднує викладачів, студентів, випускників, команду курсу “Демократія: від теорії до практики” та Громадську організацію “ЙОДА”, вивчаючи даний курс в нашому університеті.

Дякуємо Анастасії Каліманській за змістовну, цікаву розповідь про громадську роботу та діяльність ГО «ЙОДА», а також за рекомендації щодо підготовки студентського проєкту!