Лекція для майбутніх аудиторів (бухгалтерів), юристів (адвокатів, нотаріусів) та менеджерів

Гостьовий лектор Євген Дмитренко експерт Центру фінансової освіти «Актівітіс», керівник служби внутрішнього аудиту, суддя третейського суду при ТПП України (2016-2020 рр.) провів гостьову лекцію для студентів і викладачів Факультету економіки та управління СНУ ім. В. Даля на тему «Вимоги щодо запобігання та протидії легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом для аудиторів (бухгалтерів), юристів (адвокатів, нотаріусів) та менеджерів».

Під час лекції експерт систематизував базове розуміння функціонування системи первинного фінансового моніторингу з метою протидії легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, зробив короткий екскурс в історію теми, та звернув увагу студентів на основні обов’язки і відповідальність суб’єктів первинного фінансового моніторингу.

Лекція для майбутніх аудиторів (бухгалтерів), юристів (адвокатів, нотаріусів) та менеджерів

Лекція відбулася в творчій та дружній атмосфері,   представлена інформація зацікавила, надала важливий інсайт та практичні поради студентам, які відчули важливість і актуальність запропонованої теми. Колектив кафедри ПУММ дуже вдячний пану Євгену, який поділився своїми знаннями і досвідом та запропонував продовжувати  співпрацю з Центром фінансової освіти «Актівітіс».