Вітання з Міжнародним днем студента!

Дорогі студенти!

Вітаємо вас із Міжнародним днем студента – святом, що символізує важливу у вашому житті сходинку до вершин знань й самоствердження!

 Студентський вік – час особливий, найбільш вирішальний і неповторний. Це пора, осяяна освітою і наукою, цікавим спілкуванням, коханням та яскравими враженнями.

Ви маєте честь навчатися в університеті зі 100-річною історію, діяльність якого ненадовго переривалася тільки в часи військових дій у 1943, 2014, 2022 роках.

Понад 150 тисяч випускників СНУ ім. В. Даля уславили Україну, зробили вагомий внесок у розбудову економіки нашої країни і  світу. І зараз наші випускники зі зброєю в руках надійно захищають країну.

Університет впевнено позиціонується в галузевих рейтингах, в тому числі у найпрестижнішому глобальному світовому рейтингу закладів вищої освіти за результатами першого в історії ранжування європейських університетів QS World University Rankings: Europe 2024. Тож Будьте достойні вашої alma mater!

Бажаємо вам мирного неба, здоров’я, впевненості у власних силах, постійного самовдосконалення, вірних друзів і всіх людських чеснот! Зичимо кожному з вас примноження інтелектуального потенціалу, гармонійного духовного та фізичного розвитку.  

Підтримуйте славні традиції свого Університету!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!