Майбутні психологи оволодівають компетентностями інноваційного характеру

Здобувачі вищої освіти кафедри практичної психології та соціальної роботи (освітні програми «Практична психологія», «Психологія соціальної роботи», «Психологія і освітній коучинг») та кафедри психології і соціології (спеціальність 053 Психологія) взяли участь у першому тренінгу «Екзистенція тіла». Серію тренінгів «Леді-ікігай» проводить професорка Ірина Бурлакова – провідна експертка з питань здоровʼязбереження, бізнес-коуч, керівниця рекреаційних проєктів та програм.

Основні теми, які були розглянуті у тренінговій роботі: «Людина і світ як ціле», «Екзистенс як єдність різних проявів людської сутності», «Реальність як втілення», «Тілесне та ідеальне у людському досвіді».

Майбутні психологи оволодівають компетентностями інноваційного характеру

Під час тренінгових заходів відбулося відпрацювання на практиці теоретичних знань, отриманих здобувачами під час вивчення екзистенційної та гуманістичної психології, екзистенційно-аналітичної психотерапії, що надало змогу дізнатися про тіло, як джерело мудрості та самопізнання, про екзистенційне значення тіла і тих умов, за яких тіло може захворіти з психічних причин.

Тренінгова робота сприяла оволодінню майбутніми фахівцями-психологами різнобічних компетентностей інноваційного характеру, необхідних для здійснення майбутньої практичної діяльності у галузі психології, спрямованої на надання якісної психологічної допомоги.

Захід відбувся у межах Програми «Справедливість для всіх» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) за підтримки ГО «Центр розвитку підприємництва та реалізації бізнес-ідей» (м. Київ).