Оцінка студентами ОП Економіка

Відбулася зустріч зі студентами, що навчаються на першому (бакалаврському) рівні за спеціальності 051-Економіка, організована кафедрою економіки і підприємництва. Мета заходу – обговорення та оновлення відповідної освітньої програми.

Гарант освітньої програми – кандидат економічних наук, доцент Наталія Швець, ознайомила учасників зустрічі із особливостями підготовки освітньої програми, її метою, звернула увагу на гармонізацію програми зі стратегіями університету, Луганської області й проєктом оновленої державної стратегії регіонального розвитку, представила компетентності, результати навчання та освітні компоненти, передбачені програмою.

Присутні обговорили структурно-логічну схему програми, її наповнення, слабкі та сильні сторони. Студенти загалом дали позитивну оцінку програмі, визначили її цікавою і сучасною та висловили свої враження від навчання. У якості побажань з боку студентів пролунали пропозиції щодо збільшення інтерактивності практичних занять, особливо за дисциплінами, що передбачають вивчення складних тем з використанням математичного апарату.