Програма “Virtual Educators Program” успішно триває у CНУ ім. В. Даля

СНУ ім. В. Даля продовжує участь у проєкті «Віртуальний викладач англійської мови» (Virtual English Language Educators) за підтримки Регіонального відділу англійської мови при Посольстві США в Києві (RELO, Kyiv).

Цього разу в Програмі взяли участь 15 інституцій з усієї України, серед яких і СНУ ім. В. Даля. Перед початком проєкту відбулася онлайн зустріч всіх представників інституцій з регіональним директором програм з питань викладання англійської мови Джен МакАртур щодо подальших перспектив та співпраці в 2024-2025 навчальному році для найкращого досягнення спільних цілей. Від СНУ ім. Даля участь в обговоренні взяла доцентка кафедри іноземної філології та перекладу Ірина Афоніна.

Програма “Virtual Educators Program” успішно триває у CНУ ім. В. Даля

У весняному семестрі 2024-2025 навчального року на кафедрі іноземної філології та перекладу продовжує свою роботу запрошений викладач англійської мови Анна Катарина Томалін, сертифікована викладачка англійської мови за програмою «Віртуальний викладач англійської мови» (VE), стипендіатка програми Державного департаменту США (Virtual English Language Educators)”.

Пані Томалін викладатиме в онлайн форматі для студентів університету першого курсу кафедри іноземної філології та перекладу спеціальності 035.041 «Філологія (германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська».

Програма “Virtual Educators Program” успішно триває у CНУ ім. В. Даля

Проєкт стартував 13 березня та триватиме до 15 травня 2024 року. Для студентів це чудова нагода поспілкуватися з носієм мови та опанувати курс англійської мови з комунікативної компетентності, мета якого – вдосконалення мовних навичок й ознайомлення з культурою США. Старт курсу та першої сесії-зустрічі пройшов дуже жваво, із захопленням та позитивними враженнями від навчання.

Програма “Virtual Educators Program” успішно триває у CНУ ім. В. Даля

Згідно з умовами  програми в обов’язки американської викладачки  входить проведення занять з англійської мови в онлайн форматі для студентів (4 години на тиждень) і консультацій з методики викладання англійської мови.

Бажаємо успіхів і плідного навчання нашим студентам, а пані Анні Томалін – цікавого досвіду і поглиблення знань про Україну!