Участь у форумі-практикумі з розвитку Soft Skills

Представники СНУ ім. В. Даля взяли участь у триденному освітньому онлайн форумі-практикумі «Розвиток Soft Skills у сучасній школі: інструменти, методики, досвіди», що пройшов під егідою Малої Академії Наук України та об’єднав більше 800 учасників з усього світу.

У рамках форуму педагогічні працівники ЗЗСО, ЗФПО, ЗВО, позашкільної освіти, психологи, студенти-педагоги та представники установ і організацій, які працюють у сфері освіти, мали можливість прослухати експрес-виступи та експрес-презентації успішних кейсів, підходів і стратегій, досвідів і перспектив впровадження соціально-емоційного виховання від спікерів-практиків, взяти активну участь у тематичних сесіях (тренінги, майстерки, воркшопи, стимуляційні заняття, командні взаємодії) з розвитку м’яких навичок для різновікової аудиторії здобувачів освіти, в обговореннях та рефлексіях по закінчення практикуму.

Отриманий досвід, вважають науковці, стане у нагоді при оновленні освітніх програм з профільних дисциплін.  

У форумі-практикумі взяли участь гарант освітньої програми спеціальності 014.021 «Середня освіта. Англійська мова та зарубіжна література», доцентка Вікторія Хромова, викладачка курсу «Методика викладання зарубіжної літератури в ЗЗСО», завідувачка кафедри іноземної філології та перекладу Ольга Семенець та завідувачка кафедри журналістики та українознавчих студій Олена Попова.