СНУ ім. В. Даля відзначено Гран-прі та золотою медаллю на міжнародній виставці

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля взяв участь у П’ятнадцятої міжнародної виставці «Сучасні заклади освіти», яку проводили Міністерство освіти і науки України спільно з Національною академією педагогічних наук України 27-29 березня 2024 року в м. Києві.

Університет відзначено Гран-прі у номінації «Міжнародна діяльність» та золотою  медаллю «За впровадження сучасних цифрових технологій, проєктів і програм для підвищення якості освіти і освітньої діяльності» у номінації «Цифровий університет».

Ректорку Університету Ольгу Поркуян нагороджено Почесною грамотою «За вагомий особистий внесок у зміцнення і розвиток освітнього і наукового потенціалу України».

СНУ ім. В. Даля відзначено Гран-прі та золотою медаллю на міжнародній виставці

Колектив Університету відзначено дипломом «За значний внесок у розвиток сфери освіти і науки України».

Виставка «Сучасні заклади освіти» об’єднала широку освітню і наукову громадськість  (485 учасників з усієї України, а також Польщі, Литви, Румунії, Угорщини, Естонії ) задля демонстрації власних досягнень і напрацювань, нових підходів у застосуванні цифрових технологій, забезпечення медійної грамотності, обміну досвідом, пошуку дієвих рішень щодо розвитку освіти й науки в умовах глобалізаційних викликів.

Представники Університету були активними учасниками та слухачами змістовної програми, яка включила 65 тематичних конференцій, семінарів, презентацій, майстер-класів, тренінгів, експертних дискусій за участю керівників, провідних фахівців і науковців МОН України, НАПН України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Один коментар до “СНУ ім. В. Даля відзначено Гран-прі та золотою медаллю на міжнародній виставці”

  1. Луганський виш відзначили нагородами на міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти» – Громадське Місце Луганськ

    […] це повідомляє пресслужба […]

Коментарі закриті.