«Ти як?»: навички боротьби зі стресом

Студенти спеціальності «Психологія» разом із завідувачкою кафедри психології та соціології Юлією Бохонковою та доцентом Юрієм Сербіним провели тренінг щодо розвитку навичок стресостійкості та резильєнтної поведінки в ситуаціях життєвих змін для переселенців з Луганщини, що мешкають у шелтері-хабі Лисичанської громади в Києві на базі гуртожитку Європейського університету.

Учасники навчалися методам регулювання емоційних станів та психологічного відновлення, зняття напруги в тілі, відволікалися від негативних думок та покращували своє самопочуття через арт-терапію, дихальні вправи, аутотренінг.

Участь у заході взяли уповноважена з питань впровадження в Луганській області програми ментального здоров’я «Ти як?», що діє за підтримки Першої леді Олени Зеленської, заступниця голови Луганської обласної державної адміністрації Катерина Безгинська та регіональна координаторка цього проєкту Інна Сазонова.

По закінченню тренінгу представниця Приймальної комісії університету Тетяна Лук’янюк надала інформацію стосовно особливостей майбутньої вступної кампанії 2024.

«Ти як?»: навички боротьби зі стресом