Професійне спілкування зі стейкхолдером

Декан Факультету гуманітарних та соціальних наук Світлана Кузьміна і старший викладач кафедри практичної психології та соціальної роботи Олена Бровендер зустрілися з Дмитром Малашком ˗ представником стейкхолдера ГО «ЛЮДИ ЮЕЙ». Ця організація спеціалізується на соціальній роботі з дітьми та молоддю і має майже 20-річний досвід з організації підтримки прийомних і багатодітних сімей, дітей, позбавлених батьківського піклування; надання допомоги, підтримки та захисту прав дітей, сімей та молоді, заохочення їх до всебічного розвитку та участі в громадянському суспільстві, поширення серед них сімейних цінностей, духовності та здорового способу життя.

ГО «ЛЮДИ ЮЕЙ» має низку вагомих видань із питань соціальної роботи та психосоціальної допомоги на основі технологій американських університетів.

Пройшло спільне зі стейкхолдером обговорення освітніх програм першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів зі спеціальностей 231 Соціальна робота та 053 Психологія (освітня програма «Психологія соціальної роботи»). На зустрічі було наголошено на актуальності освітніх програм, що обговорювалися, тим більше, у кризовий час, коли кількість дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах, невпинно збільшується і є значний попит на фахівців із соціальної роботи та психологів соціальної роботи, які працюватимуть із цією категорією осіб.

Результати зустрічі було обговорено на кафедрі практичної психології та соціальної роботи з Гарантами освітніх програм та членами проєктних груп  щодо впровадження важливих інновацій у зміст освітніх програм, уточнення програмних результатів навчання, пропозицій та рекомендацій стейкхолдера щодо змісту низки дисциплін.  Домовилися про імплементацію напрацювань стейкхолдера до відповідних освітніх програм кафедри.