Відбувся ЄДКІ за спеціальністю 211 Ветеринарна медицина

Відбувся єдиний державний кваліфікаційний іспит ЄДКІ для здобувачів ступеня вищої освіти магістр за спеціальністю 211 Ветеринарна медицина Аграрного факультету.

Іспит проходив на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України НУБіП України у формі комп’ютерного онлайн-тестування з проектором у кожній аудиторії, що обладнані згідно з технічними вимогами, зокрема, дистанційним адмініструванням і відеоспостереженням.

ЄДКІ – важливий етап у професійному розвитку, що демонструє знання, навички випускників. Успішний результат іспиту – готовність до вирішення складних завдань і впевненість у професійних здібностях.

Висловлюємо подяку ректорові НУБіП Станіславу Ніколаєнку, проректору з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадиму Ткачуку, декану факультету ветеринарної медицини Миколі Цвiлiховському, заступнику декана Юрію Жуку, всьому навчальному відділу та інформаційно-обчислювального центру за сприяння в організації й проведенні на високому рівні єдиного державного кваліфікаційного іспиту.