Досліджували трансформацію економіки під впливом війни

Відбулася наукова подія – XI Міжнародна науково-практична конференція “Пріоритети розвитку фінансів, менеджменту та маркетингу: традиції, моделі, перспективи”, яку вже за гарною традицією організували науковці Факультету економіки і управління СНУ ім. В. Даля

Організатори конференції, колективи кафедри публічного управління, менеджменту та маркетингу і кафедри фінансів та банківської справи, не тільки самі продовжують активну наукову діяльність, висвітлюючи свої актуальні,  наукові здобутки, але й кожного року залучають все більше коло учасників,  тим самим здійснюючи обмін досвідом та знаннями з представниками інших вітчизняних та зарубіжних наукових закладів, підприємств та організацій.

Досліджували трансформацію економіки під впливом війни

Учасників урочистого відкриття конференції привітали проректор з наукової роботи, д.т.н, професор Олексій Целіщев, декан Факультету економіки і управління, д.е.н., професор Євген Івченко, директор Луганської філії Державної установи “Інституту економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України” д.е.н., професор Інна Заблодська, завідувачка кафедри фінансів та банківської справи СНУ ім. В. Даля, д.е.н., професор Костирко Лідія Андріївна, професор кафедри економіки і підприємництва, д.н.держ.упр, професор  Олександр Ольшанський, заступниця директора з господарської роботи комунального закладу “Сєвєродонецький міський Палац культури” Оксана Копцева.

Досліджували трансформацію економіки під впливом війни

Всього на участь у конференції було подано понад 100 тез доповідей, географія авторів наукових тез  доволі широка: Казахстан, Польща, Китай, Болгарія та Молдова.

Основною ціллю конференції став обмін баченням, ідеями, креативними підходами,  результатами наукових досліджень і висвітлення актуальних питань в площині трансформації економіки,  фінансів, управління як на вітчизняному, так і міжнародному рівнях під впливом глобальних викликів, що постали перед Україною під час війни.