Відвідини лекції з мотиваційної сфери особистості

Cтуденти спеціальності 053 Психологія та викладачі кафедри психології та соціології відвідали лекцію доктора психологічних наук, професора Юрія Швалба, завідувача лабораторії екологічної психології Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України, професора кафедри соціальної роботи Київського національного університету імені Тараса Шевченка МОН України.

Лекція на тему «Мотиваційна сфера особистості» відбулася на базі Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України. Спікер зосередив увагу на визначенні понять «мотив», «потреба», «мотивація» в психології, особливостях формування мотиваційної сфери особистості під впливом зовнішніх обставин, боротьбі мотивів, регулюванні поведінки та діяльності. Лекція відбулась у творчій атмосфері відкритих обговорень та професійного спілкування.

В заході, який відбувся в рамках вивчення навчальної дисципліни «Загальна психологія», взяли участь здобувачі вищої освіти освітньої програми «Психологія» кафедри психології та соціології Факультету здоров’я людини  разом із викладачами проф. Юлією Бохонковою та доц. Алімє Османовою.