Тімбілдінг на новій локації

Команда університетської спільноти на чолі з ректоркою Ольгою Поркуян зібралася на новій локації університету, щоб розпочати по-господарські наводити лад у самих приміщеннях і прилеглій території.

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки №750 від 27 травня 2024 року «Про безоплатну передачу державного майна зі сфери управління Національної академії правових наук України до сфери управління Міністерства освіти і науки на баланс Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля» університет отримав майновий комплекс.

Завідувачка кафедри психології та соціології Юлія Бохонкова: «Корпоративна культура, корпоративний дух, робота команди. Життєстійкість наша сформована. Разом нас багато, нас не подолати. Ніякі труднощі нас вже не злякають і не відвернуть від наміченого курсу».

Декан Факультету інженерії Сергій Кудрявцев: «Життя бентежне, і 2022 року нам було завдано потужного удару, який наш університет витримав. Ми зібрались, відновили навчальний процес в Києві. Тепер в нас є своя локація. Не знаємо, скільки часу ми тут пробудемо, але будемо її освоювати, як для себе. Я дуже позитивно ставлюся до всіх заходів у тепер вже нашому спільному домі і взагалі з оптимізмом дивлюсь у майбутнє».

Професор кафедри економіки та підприємництва Олександр Ольшанський: «Це дуже добре, це щастя, що в нас є своя локація, що в нас є свій дім. І це приміщення, яке ми отримали, – просто супер».

Вчений секретар Григорій Бойко: «Це знаменна подія в житті нашого двічі переміщеного університету. Тепер, коли ми будемо працювати не в орендованих приміщеннях, а у власних, можна ставити і виконувати більш серйозні задачі в навчальному і науковому процесах. Нам потрібна була матеріальна база, в перспективі закупівля обладнання, частково воно вже є. Ми вже знаємо, що тут буде створено Науковий парк. Взагалі ця подія дає майбутнє нашому університету».

Деканеса Аграрного факультету Лілія Мартинець: «До всіх таких подій я ставлюся дуже позитивно. Це свідчить про стабільність. Це дуже великий крок, який зробили керівництво університету та колектив в цілому. А цей захід з прибирання і облаштування приміщення й території говорить про те, що є колектив, який зацікавлений працювати і розвивати цей університет, а значить, є й перспективи».

Деканеса Факультету гуманітарних та соціальних наук Світлана Кузьмина: «Локація дуже добра, хоча ми бачимо – треба буде докласти багато зусиль і залучити багато фінансів, щоб перетворити її в справжній осередок освіти і науки. Ми всі дуже раді бачити сьогодні своїх колег і так само будемо раді зустрічати тут студентів. Ця локація буде світла і простора, обладнана за останнім словом науки і техніки. Тому ми сподіваємось, що наступний навчальний рік буде плідним для всіх нас».

Тімбілдінг на новій локації

Завідувачка кафедри іноземної філології та перекладу Ольга Семенець: «До нової нашої домівки я ставлюся чудово. Розташування дуже зручне – недалеко від метро. Тут студенти матимуть можливість відвідувати пари. Це дуже важливо. Сьогодні відбувся справжній тімбілдінг, дуже важливій захід для мене – людини нової в цьому колективі. Я побачила, що колектив готовий подолати чергове випробування. Я бажаю цій локації бути з нами довго, бути прихильною до нас».

Тімбілдінг на новій локації

«Більшість наших колег втратили свої домівки, все своє майно. І університет втратив свою домівку – свою матеріальну базу. Вже вдруге. Ми змогли відновитися в 2014, зможемо і зараз. Пишаюсь нашою спільнотою! Витримка, енергія, натхненна праця в дружньому оточенні – все це обов’язково дає результат!» – узагальнила настрій колег ректорка університету Ольга Поркуян.