Проєкт з вивчення англійської мови English4Ukraine

Шановні колеги!

Пропонуємо Вам взяти участь у безкоштовній програмі з вивчення англійської мови English4Ukraine!

Програма English4Ukraine реалізується компанією Reallyenglish.com Limited за сприяння Міністерства освіти і науки України та координується Маріупольським державним університетом. Reallyenglish.com Limited більше 20 років допомагає навчати іноземній фахівців корпорацій і закладів освіти. На теренах України платформа працюватиме під назвою English4Ukraine.

Проєкт з вивчення англійської мови English4Ukraine

У межах навчання після реєстрації Ви отримаєте безкоштовний доступ до інтерактивних навчальних курсів. Вивчати англійську мову з English4Ukraine зручно як на мобільних пристроях, так і та персональних комп’ютерах. Платформа містить 30 навчальних курсів для різних рівнів володіння мовою (від А1 до С2), які охоплюють загальну, ділову, академічну, спеціалізовану (ESP) англійську, підготовку до тестувань IELTS, TOEIC і TOEFL. За допомогою уроків можна покращити навички говоріння, аудіювання та письма, розширити словниковий запас.

Інформацію про проєкт і перелік курсів можна подивитися за посиланням: https://mu.edu.ua/english4ukraine

Просимо Вас проінформувати всіх зацікавлених осіб.

Для реєстрації на курси необхідно якнайшвидше заповнити онлайн-форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfovJXW7O6qHxmlxnjM9_GNIMlt2-MRu0cjMvWIVU4cZEuK0A/viewform