Проводимо вихідні разом!

На вихідних для студентів СНУ ім. В. Даля було організовано низку заходів, спрямованих на корисне та розважальне дозвілля студентів. Ідея провести вихідні разом стала надзвичайно актуальною, адже такі заходи дають студентам змогу ближче спілкуватися, допомагають налагодити дружні відносини між різними курсами та факультетами й об’єднатися для командної роботи. 

Проводимо вихідні разом!

Зранку найсміливіші прокинулися на ранкову зарядку, яку організував старший викладач кафедри здоров’я людини та  фізичного виховання Олександр Лук’янюк. Потім з гарним настроєм та енергією вирушили відпочивати від навчального тижня. У підсумку ранкову зарядку вирішили зробити традицією.

Проводимо вихідні разом!

Ввечері студенти перетворилися на донів мафії та мирних жителів у грі «Мафія». Грали понад три години за класичними правилами гри. За час студентських веселощів юні мафіозі розробляли стратегії, спостерігали за виразами облич суперників, підморгували, вводили в оману – і все це заради того, щоб залишитись у грі. Але жодна тінь образи не пробігла по молодих обличчях, тільки добрий азарт та усмішки.

Наприкінці вихідних спланували дозвілля на найближчий час. Правильна організація відпочинку — це запорука продуктивного тижня.