Далівці вивчають актуальні дисципліни і надають юридичну допомогу

Далівці вивчають актуальні дисципліни і надають юридичну допомогу

Юридичний факультет СНУ ім. В. Даля, незважаючи на важкі  для країни часи, провадить освітню діяльність в дистанційному форматі. Кожен з учасників освітнього процесу  долучається до роботи – кожен на своєму фронті.

Важливо, що цього семестру було розпочато викладання  двох вкрай актуальних дисциплін  «Міжнародне гуманітарне право» та «Юрисдикція ЄСПЛ». Немає сумнівів, що поглиблене вивчення міжнародного гуманітарного права та діяльності Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ) допоможуть усвідомити важливість дотримання принципів міжнародного гуманітарного права, правових засобів вирішення збройних конфліктів, захисту прав цивільного населення, розумінню функцій та методів колективної безпеки, міжнародних судових установ, гуманітарних організацій.  

Далівці вивчають актуальні дисципліни і надають юридичну допомогу

Крім того, відновлено роботу Юридичної клініки “PRO BONO”.  Команда викладачів юридичного факультету та студентів-клініцистів готова надати  консультації з питань їхнього соціального захисту, реєстрації статусу внутрішньо переміщеної особи, оформлення передбачених законодавством виплат та пільг тощо.

У разі необхідності такої допомоги та підтримки можна звертатися за електронною адресою pro.bono.snu@ukr.net та у телеграм-канал https://t.me/probono_dahl