СНУ ім. В. Даля продовжує співпрацювати з компанією EPAM

Продовжується співпраця між компанією EPAM Systems і Східноукраїнським національним університетом імені Володимира Даля. Тепер у далівців з’явилася можливість розвинути власні soft-skills і hard-skils в ІТ-галузі.

СНУ ім. В. Даля продовжує співпрацювати з компанією EPAM

З квітня 2022 року відкрита програма ІТ-Fundamentals, яка дає базову технічну підготовку та навички soft skills. Зараз в ЕРАМ University стартувала нова хвиля тренінгів.

Учасники зможуть отримати поглиблені знання за напрямками Testing, Java, Performance Analysis, Test Automation та Net вже у червні. В липні активність продовжиться за програмами Cloud та DevOps. Особливістю наборів під час війни є відсутність географічних обмежень – приєднатися онлайн можна з будь-якої точки світу.

Компанія EPAM має 12-річний досвід проведення навчання для бажаючих отримати поглиблені знання з інформаційних технологій. До програм можуть долучатися як студенти ІТ спеціальностей, так і усі інші студенти, які вирішили спробувати себе в ІТ або набути відповідних компетентностей при формуванні індивідуальної освітньої траєкорії.  Навчання проводять викладачі та ментори, практикуючі спеціалісти ЕРАМ.

Після трьох місяців навчання на зовнішньому курсі успішні випускники зможуть долучитися до навчання в лабораторіях EPAM University. До кінця року частина з них може приєднатися до проєктної роботи в компанії на позиціях молодших спеціалістів.

Результати навчання можна буде перезарахувати відповідно до Положення про порядок зарахування результатів навчання, отриманих в формальній та неформальній освіті, а також визначення та ліквідації академічної різниці у СНУ ім. В. Даля.

Отримати більше інформації щодо умов навчання та зареєструватися можна на порталі EPAM University. Слідкувати за оновленнями можна в телеграм каналі EPAM University.

Компанія EPAM вже допомогла нашому університету у відновленні матеріальної технічної бази, надавши комп’ютери та оргтехніку для освітніх задач, а також посприяла створенню резервних копій цифрових даних на Amazon Web Services.