Співробітництво з компанією EPAM Systems

Співробітництво з компанією EPAM Systems

12 травня відбулася зустріч представників СНУ ім. В. Даля першого проректора Дмитра Марченка та директора Центру ІТ-рішень Олега Захожая з керівником компанії EPAM у центральному регіоні Сергієм Редьком.

Університет отримав від EPAM Systems сучасне комп’ютерне та офісне обладнання, яке дуже необхідне сьогодні в умовах відновлення освітньої діяльності. Також були обговорені напрямки можливої співпраці між університетом та компанією та відпрацьовані положення протоколу про наміри щодо такої співпраці.

Керівник хмельницького представництва компанії зазначив мету такого співробітництва.  Це залучення до професійно-орієнтованого навчання талановитих студентів, які в подальшому могли б успішно долучатися до ІТ-галузі.

Перший проректор СНУ ім. В. Даля Дмитро Марченко наголосив, що співробітництво з компанією такого рівня – важливий крок у налагодженні тісних взаємозв’язків з майбутніми роботодавцями.

Співробітництво з компанією EPAM Systems
Співробітництво СНУ ім. В. Даля з компанією EPAM Systems

Директор Центру ІТ рішень Олег Захожай подякував ЕРАМ за внесок у відновлення матеріальної бази університету та розвиток освіти, а також висловив сподівання на подальшую співпрацю зі СНУ ім. В. Даля.

Від такої співпраці виграють обидві сторони: університет отримує додаткові можливості для якісної підготовки майбутніх фахівців, а компанія – кваліфікованих спеціалістів.

Компанія «EPAM Systems» – одна з найбільших у світі ІТ-компаній, визнаний лідер у сфері розробки, тестування і супроводу програмного забезпечення, створення центрів компетенції (виділених центрів розробки, тестування і контролю якості програмного забезпечення), ІТ-консалтингу тощо. Продукція компанії добре відома на світовому ринку, а до числа її клієнтів та партнерів входять такі гіганти, як «Microsoft», «Google»,  «AWS», «Epic Games»,  «Bacardi», «TUI Group», «Reebok», «Procter&Gamble» та багато інших.