Вступники-переселенці з Донбасу обирають СНУ ім. В. Даля

Вступники-переселенці з Донбасу обирають СНУ ім. В. Даля

Головний консультаційний пункт Приймальної комісії СНУ ім. В. Даля працює в місті Дніпро.

До пункту звертаються з питань вступу дніпряни, мешканці Дніпропетровської області, але переважна більшість – це вимушені переселенці з тимчасово окупованих та особливо небезпечних територій Луганщини і Донеччини, адже це місто – найбільший гуманітарний хаб для наших земляків.

Співробітники центру допомагають абітурієнтам створити особистий електронний кабінет вступника, подати заяву, реєструють для вступу за квотою2, організовують індивідуальні усні співбесіди, отримують і опрацьовують надіслані до університету електронні заяви вступників.

Консультаційний пункт Приймальної комісії в місті Дніпро працює за адресою: вул. Наукова 13, ауд. 418.

Консультаційний пункт Приймальної комісії СНУ ім. В. Даля активно працює й у Кам‘янець-Подільському. За інформацією щодо вступу кожного дня звертаються абітурієнти-кам‘янчани, а також вимушені переселенці, які мешкають на Хмельниччині, з міст Луганської та Донецької областей: Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного, Кремінної, Слов’янська, Лиману.

Відвідувачі консультаційного пункту запитують про спеціальності СНУ ім. В. Даля, отримують допомогу при реєстрації особистого електронного кабінету вступника та подачі заяв до університету. Деякі вступники-переселенці з особливо небезпечних територій скористалися можливістю пройти індивідуальну усну співбесіду онлайн, адже співробітники консультаційного пункту створили для цього основну умову – якісне підключення до інтернету.

Особливою популярністю серед вступників-кам‘янчан користуються спеціальності Факультету інформаційних технологій та електроніки і Юридичного факультету, адже у закладах вищої освіти Кам‘янець-Подільського пропозицій для навчання за такими спеціальностями бракує.

Консультаційний пункт Приймальної комісії СНУ ім. В. Даля у Кам‘янець-Подільському працює за адресою: вул. Лесі Українки 95, ауд. 319. Тел. +380957238877.