Alina Pash мотивувала студентів СНУ ім. В. Даля на нові звершення й перемоги

Alina Pash мотивувала студентів СНУ ім. В. Даля на нові звершення й перемоги

Студенти кафедри обліку та оподаткування Факультету економіки і управління СНУ ім. В. Даля й інших факультетів вишу зустрілися з відомою українською співачкою Alina Pash, взявши участь у всеукраїнському онлайн-західі «Жива бібліотека», яку провела Громадська організація «Платформа розвитку «Сєвєродонецька молодіжна рада» в рамках проєкту «Академія можливостей 2.0». Співорганізатором заходу був студент гр. ООП-21д Денис Мінін, яких залучив студентів до зустрічі.

«Жива бібліотека» з’явилася в Данії й вперше відбулася в Копенгагені 2000 року на фестивалі «Роскілле». Сьогодні проводиться в більш ніж 70 країнах світу. Проєкт має на меті обмін досвідом через людські контакти, бо одна людина може стати для іншої «книгою».

Alina Pash  – відома українська реперка, фіналістка шостого сезону шоу «Х-Фактор», перша переможниця Національного відбору на «Євробачення-2022», мотивувала учасників заходу на нові звершення розповіддю історії свого успіху.

Alina Pash мотивувала студентів СНУ ім. В. Даля на нові звершення й перемоги

Співачка поділилася тим, як саме створюються її хіти: не завжди все йде легко, і бувають моменти, коли з’являються страхи й опускаються руки. Проте вона невпинно, крок за кроком, продовжує свій шлях.

Alina Pash зазначила, що до України наразі прикута увага всього світу і кожна дружня країна знає, що на нашій землі живуть сильні духом люди. Тому молодь повинна не тільки розвиватися сама, а й розвивати, розбудовувати свої рідні міста і села, відновлювати країну.