Консультаційний центр СНУ ім. В. Даля допомагає вступникам реєструватися для участі у тестуванні

У СНУ ім. В. Даля створено Консультаційний центр для надання допомоги та консультацій вступникам під час реєстрації на НМТ, реєстрації особистого електронного кабінету та подання заяв.

Цього року усі випускники, хто у 2023 році завершує здобуття повної загальної середньої освіти, мають скласти національний мультипредметний тест (НМТ) для вступу до закладів вищої освіти України. Реєстрація для участі у тестуванні розпочалася 3 квітня і триватиме до 3 травня.

Щоб зареєструватися для участі в НМТ, вступникам потрібно самостійно створити персональний кабінет на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти й виконати в ньому такі дії:

1) внести особисті дані (прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дату народження, дані документа, що посвідчує особу, реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності),  номери контактних телефонів та адресу електронної пошти, категорію (випускник поточного року або випускник минулих років) й інформацію щодо участі в НМТ.

Обов’язковим етапом під час заповнення реєстраційної форми є вибір із запропонованих переліків навчального предмета додаткового блоку, з якого вступник/вступниця бажає пройти тестування, та населеного пункту в Україні або за кордоном, де він/вона перебуватиме в дні проведення НМТ, – цю інформацію буде використано для розподілу учасників за тимчасовими екзаменаційними центрами. Випускники поточного навчального року крім цього мають вибрати із переліку свій заклад освіти.

Після заповнення реєстраційної форми необхідно буде підтвердити зазначені дані.

2) завантажити сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів.

3) підтвердити бажання взяти участь у НМТ.

4) надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру.

Після обробки інформації та копій документів учасник НМТ отримає можливість сформувати Сертифікат НМТ.

Підтвердженням факту реєстрації для участі в НМТ є Сертифікат.

Запрошення для участі в НМТ, в якому буде зазначено час та місце проведення іспиту, кожен учасник отримає не пізніше, ніж за 10 днів до проведення тестування у своєму персональному кабінеті.

Результати НМТ будуть розміщені на сторінках учасників тесту до 28 червня.

Дати проведення НМТ-2023

  • 5-23 червня – основна сесія
  • 11-24 липня – додаткова сесія

Консультаційний центр Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля працює за адресою:

м. Київ, вул. Іоанна Павла ІІ, буд 17, 4-й поверх, кімната 412;

Телефон: (099) 640-02-86.