Форум громад, що потребуватимуть відновлення

Викладачка кафедри публічного управління, менеджменту та маркетингу, директорка Благодійної організації “Благодійний фонд “Новий університет” Яна Білоус взяла участь у Форумі громад, який відбувся у м. Київ.

Організаторами Форуму виступили БФ «ГромадаХаб» разом з офісом Конгресу місцевих та регіональних влад за підтримки Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Молдові, а також Всеукраїнська асоціація громад.

Форум громад, що потребуватимуть відновлення

Форум зібрав разом представників влади, які відповідають за відновлення й розвиток громад і територій, представників донорських організацій, які зацікавлені у фінансуванні проєктів відновлення в Україні, і представників громад, які потребують фінансування, експертизи, зв’язків для відновлення та розвитку.

Форум громад, що потребуватимуть відновлення

В’ячеслав Негода, керівник офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, зосередив увагу присутніх на законодавчих аспектах основних етапів відновлення та розвитку громад після Перемоги нашої країни та ролі органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування на кожному з етапів становлення.

Форум громад, що потребуватимуть відновлення

На захід також були запрошені представники Луганщини зі Сватівської та Гірської територіальних громад.