Тренінги на підтримку ВПО

Команда університету зустрілася з внутрішньо переміщеними особами, сім’ями та дітьми, які проживають у Макарівській громаді, і провела з ними тренінгові заняття та консультації.  

Психологічний тренінг «Сильні зв’язки: комунікація та емоційне порозуміння дітей та батьків» провела Діана Дятченко, голова ГО «Мрії, Надії, Дії», аспірантка кафедри практичної психології та соціальної роботи, практикуюча дитяча психологиня, арт-терапевтка, фасилітаторка міжнародної програми розвитку дитини ICDP, тренерка програми «Діти України», Хібукі терапевтка.

Учасники тренінгу оволоділи ефективними інструментами та методами, що дозволять їм в майбутньому ефективно керувати стресом та тривогами, стабілізувати емоційний стан, відкрити нові шляхи побудови міцного, глибокого зв’язку зі своїми дітьми, оволодіти ефективними навичками комунікації.

Тренінги на підтримку ВПО

Юристка «Центру надання правової та психо-соціальної допомоги ВПО» в м. Києві Аліна Бобильова провела інформаційно-роз’яснювальну бесіду на тему: «Отримання ваучера на навчання як економічно-соціальний спосіб подолання безробіття». Учасники тренінгу дізналися, як отримати ваучер на навчання переселенцям і ветеранам.

Керівниця відділу профорієнтації студентів Тетяна Лук’янюк поділилась з присутніми інформацією про документ, який надає громадянам право безоплатно пройти навчання у закладах вищої освіти за затвердженим переліком професій і спеціальностей.

Захід відбувся за участю Громадської організації «Фонд розвитку підприємництва та реалізації бізнес-ідей» (голова правління Олена Федорова) при підтримці Програми «Справедливість для всіх», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).