Студенти університету волонтерили на бізнес-виставці

Студенти СНУ ім. В. Даля долучилися до проведення найбільшої в Україні виставки мікро-, малих і середніх підприємств «Схід-Експо 2023»,  організованій Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, Посольства США в Україні та Уряду Хорватії.

За сприянням відділу міжнародних проєктів і програм 10 здобувачів вищої освіти СНУ ім. В. Даля приєдналися до команди волонтерів, щоб надати підтримку цій значущій події – створити відмінну атмосферу, сприяти побудові міцних ділових зв’язків та внести значний вклад у розвиток підприємництва в Україні.

Студенти університету волонтерили на бізнес-виставці

«Схід-Експо 2023» відбулася 6-7 червня 2023 року у приміщенні Мистецького Арсеналу в Києві. Виставка була спрямована на підтримку мікро-, малих і середніх підприємств, особливо тих, які постраждали від війни в Україні. Це була чудова нагода для підприємців представити свої продукти і послуги, знайти нових партнерів та розширити бізнес-можливості. Для студентів це була чудова можливість познайомитися  з реальним бізнесом із різних секторів економіки, відвідати презентації, панельні дискусії, майстер-класи, розширити своє коло корисних знайомств та отримати сертифікат про волонтерство на заході від Програми розвитку ООН в Україні.

Студенти університету волонтерили на бізнес-виставці

«Окрім просування бізнес-можливостей, створення робочих місць та сприяння місцевому економічному розвитку ця виставка мала ширшу мету — підтримати наступне покоління українських лідерів як у державному, так і в приватному секторах. Саме тому понад 90 молодих людей, студентів з різних університетів України, зокрема СНУ ім. В.  Даля, взяли участь у цьому заході як волонтери, отримуючи нові знання, практичні навички та натхнення, які стануть у нагоді у їхньому житті», – зазначив Олег Чанкотадзе, спеціаліст з промоції підприємництва Програми розвитку ООН, який є також випускником СНУ ім. В. Даля.

Студенти університету волонтерили на бізнес-виставці
Олег Чанкотадзе

Участь у «Схід-Експо 2023» дала студентам Університету унікальну можливість здобути цінний досвід роботи на масштабному заході, познайомитися з представниками бізнес-середовища та розширити свої професійні контакти. 

Студенти університету волонтерили на бізнес-виставці

«Схід-Експо 2023» стала успішною платформою для обміну ідеями, співпраці та розвитку бізнесу. Участь студентів Університету у волонтерській діяльності підкреслює їхню активну громадянську позицію та прагнення до розвитку.