Перемога студентів Аграрного факультету у міжнародному студентському конкурсі

Студенти Аграрного факультету Станіслав Байдаченко та Віктор Іщенко нагороджені дипломами III ступеня Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство». Конкурс проводився на базі Миколаївського національного аграрного університету за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України (наказ від 09.01.2023 р. № 9).

На перший тур Конкурсу було подано 321 проєкт від українських та закордонних закладів вищої освіти, у тому числі з 33 університетів таких країн, як: Польща, Франція, Німеччина, Молдова, Латвія, Бразилія тощо. В першому турі члени журі рецензували наукових проєктів і за кожним напрямком  визначили фіналістів (25% від загальної кількості учасників відповідно до рейтингу).

Вітаємо представників Аграрного факультету СНУ ім. В. Даля з перемогою в II турі Конкурсу. Керівники переможців к.т.н., доцент кафедри ремонту машин, експлуатації енергетичних засобів та охорони праці Григорій Фесенко та асистент цієї кафедри В’ячеслав Курлов отримали сертифікати за високий рівень підготовки студентів.