Результати роботи методичної комісії Аграрного факультету

Заключне в цьому навчальному році засідання методичної комісії відбулося на Аграрному факультеті.

Робота комісії була спрямована на сприяння підвищення якості освіти, покращення ефективності організації усіх видів навчальної та методичної роботи, вивчення та розповсюдження кращого вітчизняного та закордонного досвіду в галузі освіти, організація та обговорення методичних семінарів тощо.

Загалом за рік комісія провела 8 засідань, на яких розглядалися такі важливі питання: оцінювання програмних результатів навчання здобувачів вищої освіти; проведення атестації студентів; порядок зарахування програмних результатів навчання, отриманих у формальній та неформальній освіті; формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої освіти; виконання науково-педагогічними працівниками Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності; перегляд і моніторинг освітніх програм та дорожня карта їх реалізації; затвердження дисциплін вибіркового блоку; проведення практичної підготовки здобувачів вищої освіти; організація освітнього процесу за дуальною формою навчання; порядок навчання здобувачів вищої освіти за індивідуальним графіком навчання, порядок випуску здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня.

Був відзначений високий рівень організації роботи методичної комісії, а також її важливе значення для підвищенні якості освіти та удосконалення організаційних процесів. На засіданні прийнято рішення так саме активно працювати в наступному навчальному році з висвітленням роботи на сайті Університету та інших корпоративних платформах.

Дякуємо усім колегам Аграрного факультету, хто долучався до роботи методичної комісії. Чекаємо на Ваші цікаві пропозиції щодо розгляду питань на методичній комісії у 2023-2024 н.р.