Вивчаємо інноваційні методи та стратегії у сфері підприємництва

Студенти та співробітники СНУ ім. В. Даля взяли участь у вебінарі “Створення стартапів і бізнес-планування” в рамках проєкту Створення лабораторій інтеграції екосистем у ЗВО для сприяння розумній спеціалізації та інноваціям на сталій сировині (економіка замкнутого циклу) (Горизонт HEI4S3-RM), що є частиною ініціативи Європейського інституту інновацій та технологій щодо вищих навчальних закладів.

Вебінар був спрямований на надання цінних знань та навичок у галузі стартапів та розробки ефективних бізнес-планів. Учасники заходу отримали можливість ознайомитися з інноваційними методами та стратегіями у сфері підприємництва.

Головними спікерами вебінару були визнані експерти Нурія Толедано, асоційована професорка підприємництва та бізнес-адміністрування в Школі інженерів факультету бізнесу університету Уельва (Іспанія), і Антоні Окуогуме, старший лектор з цифрових рішень в Лапландському університеті застосованих наук (Фінляндія).

Пані Толедано поділилася своїм досвідом багаторічної експертизи в галузі підприємництва й бізнес-планування та цінними знаннями та інсайтами в цих сферах. Пан Окуогуме, який спеціалізується на цифрових технологіях та інноваціях, представив свої знання й досвід у сфері цифрових рішень, їхнього впливу на створення й управління стартапами.

Після завершення вебінару учасникам дали тестове завдання, після виконання якого вони отримають сертифікати. Про подібні майбутні ініціативи й проєкти можна дізнатися у відділі міжнародних проєктів та програм Університету (icd@snu.edu.ua, chankotadze@snu.edu.ua), а також у телеграм-каналі Портал можливостей.