Розпочато курси з підготовки до НМТ 2024

Підготовчі курси до національного мультипредметного тесту стартували в університеті.  До програми підготовчих курсів увійшли питання з обов’язкових навчальних предметів – української мови, математики, історії України та англійської мови як вибіркового предмету. Зміст та структура підготовчого курсу повністю відповідають шкільній програмі з кожного предмету НМТ та рекомендаціям Українського центру оцінювання якості освіти.

Протягом навчання на курсах слухачі ознайомляться з навчальними матеріалами, розглянуть демонстраційні варіанти НМТ та пройдуть підсумкове тестування.

Розпочато курси з підготовки до НМТ 2024

Викладачі курсів: історія України – Сергієнко Сергій Юрійович, математика – Решетова Ельвіра Енверівна, українська мова – Пустоварова Олена Олександрівна.

Розпочато курси з підготовки до НМТ 2024

Під час вводного заняття слухачам курсів надано інформацію щодо початку  реєстрації для участі в цьогорічному НМТ. Директорка Центру удосконалення освіти Наталія Постільга відповіла на запитання слухачів стосовно організації навчального процесу та правил вступу до СНУ ім. В. Даля у 2024 році.

Розпочато курси з підготовки до НМТ 2024

Заняття на курсах проводитимуться онлайн із застосуванням платформи Zoom та триватимуть 3 місяці. Слухачам, які успішно складуть вихідне тестування наприкінці навчання, буде додано бали для вступу до СНУ ім. В. Даля.

Бажаємо слухачам успіхів у навчанні та чекаємо їх у лавах наших першокурсників.