Як відбувається підготовка до НМТ з української мови

Викладачі кафедри журналістики та українознавчих студій Пустоварова О.О., Карловас О.А. долучилися до роботи дистанційних підготовчих курсів, які діють при СНУ ім. В. Даля.

Освітня діяльність підготовчого відділення пов’язана з підготовкою до національного мультимедійного тестування знань учнів 11-х класів, осіб, які мають повну загальну середню освіту, студентів освітнього ступеня бакалавр.

Викладачі допомагають актуалізувати й удосконалити знання, набуті в загальноосвітніх середніх навчальних закладах, тим, хто вступатиме до вищих закладів освіти України.

Як відбувається підготовка до НМТ з української мови

Для забезпечення високих результатів складання НМТ навчальні заняття проводяться в межах двох стратегій організації навчання – традиційної та інноваційної. Арсенал мультимедіа-технологій дозволяє унаочнювати теоретичний і практичний матеріал з української мови, оскільки інтерактивні методи навчання є універсальними та можуть бути використаними на різних етапах заняття. Слухачам, наприклад, пропонуються відеоматеріали з вбудованими тестами та завданнями, зокрема, тестами ЗНО й НМТ минулих років, які допомагають перевіряти засвоєний матеріал.

Дієвим інструментом залучення майбутніх студентів до відвідування підготовчих курсів також є можливість отримати ще й додаткові бали під час вступу до СНУ ім. В. Даля.