Освітню програму «Агроінженерія» обговорили з Українським клубом аграрного бізнесу

На Аграрному факультеті відбулася перша робоча зустріч з обговорення освітньої програми «Агроінженерія» з Асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу», яка покликана об’єднати зусилля освітян, науковців та аграрного бізнесу в справі підготовки фахівців-агроінженерів.

У зустрічі взяли участь:

  • Анатолій Циркун – генеральний директор агенцій UCABevent та UCABtravel Українського клубу аграрного бізнесу, керівник освітнього проєкту «Агрокебети»;
  • Алла Кравченко – заступниця генерального директора УКАБ з міжнародної діяльності;
  • Лілія Мартинець – декан Аграрного факультету СНУ ім. В. Даля.

До складу проєктної групи освітньої програми «Агроінженерія» увійшли Анатолій Поляков, Вадим Волох і Григорій Фесенко.

Під час зустрічі Анатолій Циркун наголосив на втіленні в життя ідеї поєднання освіти, науки, інновацій та тісного зв’язку університету з бізнесом, роботодавцями, які диктують вимоги щодо підготовки кадрів для різних галузей економіки країни, насамперед для аграрного виробництва.

Освітню програму «Агроінженерія» обговорили з Українським клубом аграрного бізнесу

Співпраця роботодавців, агробізнесу й освітніх установ, що готують майбутніх фахівців для закладів вищої освіти та сільського господарства, допомагає науково-педагогічним працівникам зробити гнучкими програми підготовки та розширити бази практик.

Присутні повідомили про готовність узяти участь у розробці сучасної освітньої програми для агроінженерів, організованій проєктом «Агрокебети». 

Головним завданням проєкту залишається пошук мотивованого здобувача, готового відразу після завершення навчання включитись в активну роботу компанії свого ментора.