Мейкери прийшли на «Kyiv Maker Fair 2024»

Студенти та аспіранти кафедри комп’ютерно-інтегрованих систем управління Факультету інформаційних технологій та електроніки відвідали одну з найбільших виставок країни – ярмарок мейкерства «Kyiv Maker Fair 2024», фестиваль винахідництва, креативності та інновацій.

Подія відбулась в приміщенні бібліотеки Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та зібрала мейкерів, науковців, інженерів, майстрів, винахідників та освітян з усієї України, надавши їм простір та можливості продемонструвати власні напрацювання, поспілкуватися про це з іншими учасниками, дослідити нові форми та нові можливості.

Мейкери приходять на Maker Fair, щоб поділитися тим, що вони роблять самі та надихнутися тим, що роблять інші. Саме завдяки такому спілкуванню народжуються нові ідеї та популяризується сама філософія мейкерства та винахідництва.

Впевнені, що участь у заході сприятиме розвитку нових ідей та проєктів, які незабаром будуть реалізовані на базі Лабораторії цифрового прототипування та виробництва (FabLab), яка відновлює свою діяльність у СНУ ім. В. Даля.