Підвищення кваліфікації викладачів з урахуванням воєнного стану

Представники кафедри залізничного, автомобільного транспорту та підйомно- транспортних машин взяли участь у програмі підвищення кваліфікації за темою: «Особливості перевезення аграрної групи товарів залізничним і автомобільним транспортом у сучасних умовах воєнного стану», яку розроблено експертами ГО «Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» та освітнього проєкту  «Агрокебети» за підтримки проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Заняття відбувалися з 7 лютого по 13 березня. Програма включала в себе такі теми лекцій та обговорень:

1. Конструкція, експлуатація та технічне утримання транспортних засобів для перевезення вантажів аграрної групи залізничним транспортом (Львівська Політехніка)

2. Конструкція, експлуатація та технічне утримання транспортних засобів для перевезення вантажів аграрної групи автомобільним транспортом (Львівська Політехніка)

3. Навантажувально-розвантажувальні роботи з вантажами аграрної групи на залізничному транспорті. Організація робіт та технічні засоби (Львівська Політехніка)

4. Навантажувально-розвантажувальні роботи з вантажами аграрної групи на автомобільному транспорті. Організація робіт та технічні засоби (Львівська Політехніка)

5. Авторизація на ринку (допуск до експлуатації) технічних засобів для перевезення вантажів аграрної групи (Львівська Політехніка)

 6. Оцінка ризиків при перевезеннях вантажів аграрної групи відповідно до  вітчизняних та європейських вимог (Львівська Політехніка)

7. Безпека перевезень. Основні поняття, принципи та засоби забезпечення (Львівська Політехніка)

8. Забезпечення ланцюгів автоперевезень аграрної продукції: досвід логістичної компанії Агрейн Транс.

9. Особливості перевезень зернових автотранспортом (Агрейн Транс).

10. Моніторинг і усунення ризиків при перевезенні зернових автотранспортом (Агрейн Транс).

11. Методичні обговорення вибіркових робочих програм (6 програм).

12. Методичні обговорення вибіркових робочих програм (інші 6 програм).

13. Заключне обговорення. Підведення підсумків.  

По закінченню викладачі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації, що підтверджують успішну участь у серії навчальних вебінарів, лекцій, дискусій та обговорень.

Підвищення кваліфікації пройшли завідувач кафедри залізничного, автомобільного транспорту та підйомно-транспортних машин Андрій Климаш і доцент Євген Медведєв.