Участь студентів в освітньому проєкті Open Agro University – 3 сезон

Відбулося офіційне відкриття Open Agro University в Конгресно-виставковому центрі «Парковий» у Києві. Освітній проєкт Open Agro University реалізується за участі компанії KERNEL – організатора проєкту – провідного у світі виробника та експортера соняшникової олії, ключового постачальника сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки, який експортує свою продукцію в понад 80 країн світу.

Open Agro University – це можливість отримати не тільки сучасну і якісну освіту, а й практичний досвід. Навчальна програма створена для студентів семи напрямків: енергетик, інженер КВПтаА, інженер-механік агробізнесу, інженер-механік заводу, агроном, інженер-технолог напряму «Олії», інженер-технолог служби якості. З кожним сезоном проєкту Кернел розширює можливості для учасників та покращує навчальну базу. Навчання має низку переваг: викладачі-експерти галузі, практики провідних міжнародних компаній; стипендія, міжнародні конференції, оплачувана практика, доступ до закритої бази знань та професійної спільноти, професійні знання на рівні міжнародних університетів.

Відкривали захід Євген Осипов, генеральний директор Kernel, і Наталія Теряхіна, директорка департаменту персоналу Kernel. Взяли участь від Kernel: Валерій Сиромолот, керівник служби технічного забезпечення, Кирило Винокуров, керівник Західного елеваторного блоку,  Світлана Коноваленко, заступниця директора Агробізнесу з виробництва, Юрій Кізлевич, керівник департаменту перевалки і флоту, Володимир Мерзлюк, керівник інженерної служби, Ілона Дмитрук, HR бізнес партнерка Дивізіону Агробізнесу, Юлія Гулевич, менеджерка з розвитку бренду роботодавця, Юлія Дуднік, керівниця проєкту Open Agro University, Олена Богушева, керівниця служби систем менеджменту якості, Марта Антонова, менеджерка з навчання і розвитку персоналу, Сніжана Рогачова, фахівчиня з розробки і методології програм навчання, Аркадій Лунгул, керівник науково-дослідного відділу Кернел, Євген Гавілей, керівник науково-дослідного пункту Полтава-Південь.

Також участь взяли надійні партнери Університету Проєкт USAID «Економічна підтримка України» та представники від Проєкту Маргарита Оксаніченко, менеджерка з розвитку трудового потенціалу, і Наталія Поколенко, фахівчиня з комунікацій.

Участь студентів в освітньому проєкті Open Agro University – 3 сезон

Від Університету – декан Аграрного факультету Лілія Мартинець, декан Факультету інженерії Сергій Кудрявцев, студенти Аграрного факультету спеціальностей 208 Агроінженерія Борис Штепа, 201 Агрономія Дмитро Буряк, Софія Леськова, Ростислав Легкий, випускник спеціальності 201 Агрономія Станіслав Боровик і студент Факультету інженерії спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка Артем Лінєвіч.

Після офіційної частини студенти розділилися на 11 команд, які взяли участь у конкурсі бізнес-кейсів, після чого команди презентували свої рішення, які оцінювалися за критеріями професіоналізму, креативності, командної роботи. За результатами змагань команда переможців, команди призерів та усі учасники заходу отримали цінні подарунки.

Участь студентів в освітньому проєкті Open Agro University – 3 сезон

Студенти висловили щиру подяку організаторам освітнього проєкту Open Agro University за надану можливість навчатися сучасних технологій в реальному аграрному виробництві.

Бажаємо студентам успіхів в навчанні та набутті цінних практичних навичок!