Лекція для майбутніх менеджерів у сфері охорони здоров’я

Гостьова лекторка Тетяна Кірієнко, експертка з питань акредитації, ліцензування, фінансування в умовах реформування та моніторингу надання медичних послуг закладів охорони здоров’я провела лекцію-брифінг для студентів і викладачів СНУ ім. В. Даля на тему «Фінансування закладів охорони здоров’я в умовах реформування та співпраці з Національною службою здоров’я України».

Експертка систематизувала основні завдання системи охорони здоров’я в умовах реформи, метою якої є зрівнювання конкурентних позицій закладів охорони здоров’я бюджетної та приватної сфер щодо надання високоякісних медичних послуг населенню; розгорнуто представила законодавчу базу для формування спроможної мережі закладів охорони здоров’я та звернула увагу слухачів на важливість створення й функціонування Національної служби здоров’я України як головної ланки в реформованій структурі фінансування медичних закладів.

Лекція для майбутніх менеджерів у сфері охорони здоров’я

Цікавості лекції надало представлення актуальної аналітичної інформації про стан реалізації фінансування закладів охорони здоров’я за програмою медичних гарантій і розповідь лекторки про її особистий досвід у фінансуванні таких закладів.

Лекція для майбутніх менеджерів у сфері охорони здоров’я

Можливість спілкування, обміну думками відкриває перспективи та сприяє глибшому розумінню системи менеджменту в різних сферах і галузях, що у свою чергу підвищує компетентність студентів і їх перспективи працевлаштування в майбутньому.