Участь у заході в рамках програми Horizon Europe

Відбувся візит команди Університету до Німеччини (м. Бохум) за проєктом «Створення лабораторій інтеграції екосистем у ЗВО для підтримки розумного спеціалізованого розвитку та інновацій у сфері сталих відновлюваних матеріалів» в рамках програми Horizon Europe.

Проєкт спрямований на зміцнення партнерства між вищою освітою, бізнесом та дослідницькими організаціями через розроблення інноваційного шляху для підприємницьких університетів, а також на посилення процесу нарощування інноваційного потенціалу, довгострокового сталого розвитку з використанням ідеї циркулярної економіки.

Захід відбувся на базі Вищої технічної школи Георга Агрікола.  У складі команди від СНУ ім. В. Даля були: ректорка Університету Ольга Поркуян, начальниця відділу міжнародних проєктів і програм Олена Середіна, завідувачка кафедри комп’ютерно-інтегрованих систем управління Марина Лорія.

Ольга Поркуян: «Змістовне спілкування з колегами з Німеччини, Іспанії, Польщі, Фінляндії та інших країн дозволяє не лише досягти цілей проєкту, але й обмінятися досвідом з багатьох питань у сфері досліджень та освіти».