Напрямок співпраці – оновлення освітніх програм

Завершилася тижнева робота команди зі СНУ ім. В. Даля та візит до закладів вищої освіти та установ Польщі «Підтримка у сфері вдосконалення та/або відкриття нових освітніх програм та програм післядипломної освіти у галузі соціальних та гуманітарних наук у внутрішньо переміщених закладах освіти.

Останні насичені два дні відбулися в Академії спеціальної педагогіки ім. Марії Гжегожевської, де мали змогу долучитися до дискусії про освітні програми, напрямки соціальної роботи з ветеранами війни від др. Еви Груджевської та др. Катажини Жьомек-Міхалік, питання гендерної рівності у Польщі від пані Зіми Паряшевської та взяли участь у Міжнародній науковій конференції «Supporting the Social inclusion of Children and Young People with intellectual and Developmental Disabilities: The importance of the Interdisciplinary Approach».

Щиро вдячні організаторам за надані можливості налагодження комунікації з освітянською та культурною спільнотою Польщі, дружню атмосферу та підтримку переміщених закладів освіти України.

Проєкт організований Фондом «Лідери змін» та Фундацією польських ректорів у рамках програми «Study Tours to Poland” Польсько-американського фонду свободи».