Продовження партнерства з американською IT компанією Wiseinfotec

Отримана домовленість про впровадження в освітній процес цифрових інструментів управління бізнесом на базі платформи Odoo в рамках розширення співпраці між Східноукраїнським національним університетом імені Володимира Даля і американською компанією Wiseinfotec.

Компанія Wiseinfotec надаватиме безоплатний доступ для здобувачів вищої освіти та викладачів Університету до власного SaaS рішення Odoo. Кожен отримає можливість працювати з власним екземпляром платформи Odoo для отримання навичок її конфігурації під визначені потреби того чи іншого бізнесу, а також застосування цифрових інструментів для управління ресурсами підприємства, клієнтами тощо.

В.о. зав. кафедри інформаційних технологій та програмування Олег Захожай та представник компанії Wiseinfotec Damien Berezenko домовилися щодо використання зазначеного SaaS рішення для навчання здобувачів вищої освіти галузей знань «Інформаційні технології» та «Економіка та менеджмент». ІТ-фахівці матимуть можливості розвивати навички конфігурації Odoo платформи, модернізації її модулів, а також розробки власних модулів для розширення функціоналу системи. Економісти і менеджери отримають можливість опанувати цю систему для подальшого її використання при виконанні фахових завдань.

Продовження партнерства з американською IT компанією Wiseinfotec

Також сторони дійшли домовленості про започаткування спеціальних курсів з перепідготовки та підвищення кваліфікації для практикуючих IT спеціалістів, економістів та менеджерів, які бажають розвинути власні знання й уміння та опанувати сучасні цифрові рішення для моделювання та управління бізнес-процесами.

Дякуємо компанії Wiseinfotec за нові можливості для наших здобувачів вищої освіти!

Для довідки. Компанія Wiseinfotec – американська ІТ компанія, яка займається системною інтеграцією рішень VMware, Veeam, RedHat, Microsoft, VyOS, RPA, Bots. Має центри обробки даних на американському та європейському континентах, надаючи послуги з обробки даних на основі IaaS, PaaS, Saas. У 2022 році підтримала Університет, надавши у безоплатне користування хмарні сервери.