Викладачі CНУ ім. В. Даля стали сертифікованими учасниками EVENT – ПРАКТИКУМА з біобезпеки

Викладачі Факультету здоров’я людини стали учасниками EVENT – ПРАКТИКУМА «Забезпечення біобезпеки у практиці управління». Захід проводився ГО «Українська Пест Контроль Асоціація».

У програмі EVENT – ПРАКТИКУМУ були детально розкриті теми, що дозволяють виявляти екологічні, соціальні та корпоративні небезпеки (ESG), порівнювати рівень реальних ризиків для підприємств, продукції та здоров’я людини, тварин та рослин, пов’язаних з біологічними, хімічними небезпеками, та визначити шляхи зниження ризиків. Модератором заходу виступив Отченашко Володимир Віталійович, доктор сільськогосподарських наук, член-кореспондент Національної академії аграрних наук України, начальник науково-дослідної частини Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Отримані матеріали будуть використані при організації професійної підготовки майбутніх фахівців з ОП “Екологія”, “Гірництво”, “Фармація, промислова фармація” та “Цивільна безпека”. 

У заході взяли участь декан Факультету здоров’я людини, професор Вадим Тарасов, завідувачка кафедри фармації, виробництва та технологій доцентка Ольга Захарова та асистент кафедри фармації, виробництва та технологій Сергій Міщенко.