Дослідження можливостей зеленої хімії для розвитку бізнесу

Представники Аналітичного центру Університету взяли участь у вебінарі «ЗЕЛЕНА ХІМІЯ – НОВИЙ ДРАЙВЕР ДЛЯ РОЗВИТКУ БІЗНЕСУ».

Онлайн-захід організований Центром ресурсоефективного та чистого виробництва у партнерстві з Центром зеленої хімії та зеленої інженерії Єльського університету (США) в рамках проєкту ЮНІДО «Глобальна програма інновацій та мереж у зеленій хімії» (GreenChem), який фінансується Глобальним екологічним фондом (ГЕФ).

Спікером виступив експерт у галузі хімічного менеджменту, доктор технічних наук Олександр Хохотва, який розглянув такі важливі аспекти, як основні рушійні сили розвитку зеленої хімії, розмір ринку зеленої хімії, можливості для економічного зростання за допомогою зеленої хімії та потенціал розвитку цієї сфери в різних секторах промисловості.

У вебінарі взяли участь представники команди Аналітичного центру Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля у складі доцентки Ольги Захарової (кафедра фармації, виробництва та технологій), доцентки Ольги Маслош та старшої викладачки Марини Касаткіної (кафедра економки і підприємництва).