Продовжуємо та розвиваємо співпрацю

Відбулася екскурсія для викладачів та студентів кафедри фармації, виробництва та технологій до аптеки Подорожник (м. Київ) у змішаному форматі. Ця подія стала важливим кроком в реалізації співпраці між Східноукраїнським національним університетом імені Володимира Даля та національною мережею аптек Подорожник.

Під час зустрічі менеджер зі співпраці із закладами освіти компанії «Подорожник» Марта Пилат та HR-менеджер Вероніка Феленко представили історію створення та розвитку мережі аптек, її місію та основні цінності. Завідувач аптеки Сергій Міненок розповів про різноманіття лікарських засобів та допоміжних медичних продуктів, які продаються в аптеці. Учасники заходу мали можливість оглянути всі відділи аптеки, включаючи аптечний склад, прилавки з лікарськими засобами, косметичні продукти та інші товари.

Студенти отримали відповіді на важливі запитання щодо можливості працевлаштування, поєднання роботи та навчання.

На заключному етапі екскурсії обговорили можливості співпраці між Університетом та національною мережею аптек Подорожник, зокрема, перспективи дуальної освіти, можливість стажування для студентів у мережі аптек, проведення спільних заходів тощо.